Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Willeke Alberti reageert op Johnny's optreden in 'The Passion'

Donderdagavond maakte Johnny de Mol diepe indruk met zijn rol als verteller in The Passion. Niet alleen op de kijkers, maar ook op zijn moeder Willeke Alberti.

Vrijdag laat ze weten dat ze apetrots op haar zoon is.

Advertentie

“Ik ben helemaal m’n stem kwijt van alle emoties”, vertelt de schorre zangeres aan RTL Boulevard. “Het is behoorlijk bij me binnengekomen. Ik was zó ontroerd en had het gevoel van ‘zo moet Maria zich dus ook gevoeld hebben'”, aldus een trotse Willeke.

‘We bellen’

In de alternatieve uitvoering van het paasspektakel riep Johnny alle Nederlanders op om elkaar te steunen en te helpen. Vervolgens greep hij het moment aan om het woord nog even persoonlijk aan zijn moeder te richten. “Mam, even voor jou: ik bel je na de uitzending en hoop dat ook wij binnenkort weer samen mogen zijn”, sprak de presentator.

En die belofte is hij een dag later nagekomen. “Hij was ongelofelijk blij dat het allemaal goed was gegaan”, besluit zijn moeder. Net als Willeke Alberti genoten thuis maar liefst 2,7 miljoen mensen van het zangspektakel  LIVE 10 jaar the passion: ‘Geef mij nu je angst’. De uitzending was een terugblik op de afgelopen 10 jaar. Zonder publiek, maar wel met live-vertelling van Johnny de Mol.

Dit is het mooiste cadeau dat Johnny de Mol aan Willeke Alberti heeft gegeven:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien