Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Willem-Alexander en Máxima verklappen hun vakantieplannen

Vrijdag verschenen de Oranjes op hun paasbest in de tuin van hun eigen paleis Huis ten Bosch voor het jaarlijkse persmoment. En naast dat ze uitgebreid de tijd namen om op de foto te gaan, beantwoordden Willem-Alexander en Máxima ook prangende vragen van de pers.

Rust
Zo vertelt ons koningspaar onder meer wat hun plannen voor de zomer zijn. “Vooral genieten van elkaar, samen zijn en wat rust nemen”, antwoordt onze koning. Zijn vrouw vult vervolgens aan dat ze ‘zin heeft om diepere gesprekken met haar dochters te hebben. Wat willen ze in hun leven bereiken, zijn ze gelukkig? Het mooie aan vakantie is dat je daar echt de tijd voor kunt nemen. Soms gaat hier alles vlug, vlug, vlug en kom je nauwelijks tot een goed gesprek.’

Advertentie

Einde van een tijdperk
Als de zomervakantie erop zit, gaan alle 3 de prinsessen naar de middelbare school. Voor Ariane, de jongste van het stel, was het vrijdag haar laatste dag op de basisschool. Willem-Alexander en Máxima lieten tijdens de fotosessie weten dat ze erg dankbaar zijn voor de manier waarop ze op de Bloemcampschool met hun dochters zijn omgegaan. “Ze hebben een hele normale tijd gehad. Dank dat dat mogelijk was.”

Op naar een nieuw schooljaar
Willem-Alexander is vooral apetrots op zijn 3 meiden. “De oudste 2 hebben allebei een prachtige lijst met cijfers mee naar huis gekregen voordat de vakantie begon”, glundert hij. Exacte getallen wil de koning niet noemen – en die cijfers doen er natuurlijk ook helemaal niet toe. “Ze zijn over en gaan volgend jaar weer vol goede moed en energie het schooljaar in.”

Blijf jij ook lekker in Nederland deze vakantie? Ontdek het verrassende Terschelling:

3 of 5 dagen naar Terschelling
3 of 5 dagen naar Terschelling
- vanaf € 129,50 p.p.
Lijkt me leuk!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP & RTL Nieuws. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien