Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Willem-Alexander en Máxima verklappen hun vakantieplannen

Vrijdag verschenen de Oranjes op hun paasbest in de tuin van hun eigen paleis Huis ten Bosch voor het jaarlijkse persmoment. En naast dat ze uitgebreid de tijd namen om op de foto te gaan, beantwoordden Willem-Alexander en Máxima ook prangende vragen van de pers.

Rust
Zo vertelt ons koningspaar onder meer wat hun plannen voor de zomer zijn. “Vooral genieten van elkaar, samen zijn en wat rust nemen”, antwoordt onze koning. Zijn vrouw vult vervolgens aan dat ze ‘zin heeft om diepere gesprekken met haar dochters te hebben. Wat willen ze in hun leven bereiken, zijn ze gelukkig? Het mooie aan vakantie is dat je daar echt de tijd voor kunt nemen. Soms gaat hier alles vlug, vlug, vlug en kom je nauwelijks tot een goed gesprek.’

Advertentie

Einde van een tijdperk
Als de zomervakantie erop zit, gaan alle 3 de prinsessen naar de middelbare school. Voor Ariane, de jongste van het stel, was het vrijdag haar laatste dag op de basisschool. Willem-Alexander en Máxima lieten tijdens de fotosessie weten dat ze erg dankbaar zijn voor de manier waarop ze op de Bloemcampschool met hun dochters zijn omgegaan. “Ze hebben een hele normale tijd gehad. Dank dat dat mogelijk was.”

Op naar een nieuw schooljaar
Willem-Alexander is vooral apetrots op zijn 3 meiden. “De oudste 2 hebben allebei een prachtige lijst met cijfers mee naar huis gekregen voordat de vakantie begon”, glundert hij. Exacte getallen wil de koning niet noemen – en die cijfers doen er natuurlijk ook helemaal niet toe. “Ze zijn over en gaan volgend jaar weer vol goede moed en energie het schooljaar in.”

Blijf jij ook lekker in Nederland deze vakantie? Ontdek het verrassende Terschelling:

3 of 5 dagen naar Terschelling
3 of 5 dagen naar Terschelling
- vanaf € 129,50 p.p.
Lijkt me leuk!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP & RTL Nieuws. Beeld: ANP

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien