Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koning Willem-Alexander: "Ook in ons huwelijk regent het soms"

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun prinsesjes hebben in Zuid-Holland geposeerd voor de jaarlijkse fotosessie. Onze koning was die dag ook open over hun huwelijk.

En dat is iets wat niet vaak voorkomt.

Advertentie

Regen
Zo antwoordt Willem-Alexander op de vraag hoe zij dat toch doen, een stabiel huwelijk hebben: “Dat is niet anders dan in een ander, niet-koninklijk huwelijk. Een goed huwelijk is gebaseerd op humor, gezelligheid, tijd voor elkaar maken en er voor elkaar zijn. Af en toe ook accepteren dat iemand wat over je te zeggen heeft en het dan proberen opnieuw te doen en weer door te gaan. Het is niet altijd mooi weer, het regent ook wel eens.”

Haar kant
Máxima houdt het wat korter als het gaat om har huwelijk. “We delen dezelfde passies, zeker ook de passie voor ons werk. Dat doen we met verve en als een team. Dat is heel fijn.” En of haar man is veranderd in de jaren? “Hij zit nog altijd vol energie en vol humor.”

2017-07-07 15:21:42 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: AD. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien