Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Willem-Alexander en Máxima gezellig tussen de concertgangers bij Bløf

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdag gezellig meegedaan met de swingende mensenmenigte bij Bløf. Dat gebeurde tijdens het zomeravondconcert Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk.

Het is geen geheim dat het koningspaar van Bløf houdt. Tijdens werkbezoek in Zeeland begin dit jaar danste Máxima al eerder de pan uit tijdens een optreden van de Zeeuwse band. “Een concert van Bløf op de vroege ochtend, wie heeft dat nu?”, zei ze toen lachend na afloop aan Blauw bloed.

Advertentie

‘Welkom thuis’
Ook dit optreden was bijzonder. Niet omdat het vroeg in de ochtend was, maar omdat het dus op Paleis Soestdijk was, waar onder meer prinses Juliana en prins Bernhard woonden. Toen het koningspaar tussen de menigte verscheen, kondigde zanger Paskal Jakobson aan een nummer te zingen voor iemand voor wie dit zijn thuis was. Willem-Alexander zwaaide toen enthousiast naar de heren.

Enthousiaste mensen
Toen de overige bezoekers het koningskoppel in het oog kregen, klonk er applaus en gejoel en stonden er mensen op. Gevolgd natuurlijk door de nodige foto’s van en met de koning en koningin. “Dit vind ik nou echt gaaf… gewoon tussen het ‘volk’, onze koning en koningin bij het Royal Park”, schrijft een Twitteraar.

Familie
Willem-Alexander en Máxima waren overigens niet het enige koninklijke bezoek: ook prins Floris en zijn echtgenote Aimée zaten op de tribune. Floris is een neef van koning Willem-Alexander.

Máxima’s meest verrassende Koningsdagconcert-outfits door de jaren heen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien