Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Willem-Alexander geeft wéér openhartig interview, ditmaal in Italië

Na het openhartige verjaardagsinterview vorige maand heeft koning Willem-Alexander zich wederom van een persoonlijke kant laten zien.

Deze keer was dat voor de Italiaanse krant La Repubblica. Willem-Alexander gaat binnenkort op staatsbezoek in het Zuid-Europese land en gaf daarom een interview waarin hij opvallend openhartig sprak over – zoals Shownieuws dat noemt – typisch Italiaanse zaken.

Advertentie

La Dolce Vita

Zo sprak voormalig ‘Prins Pils’ over deze oude koosnaam en het ditto leven dat daarbij hoorde. “Ik ben een echte levensgenieter.” Aanvullend daarop kon de Italiaanse krant het niet nalaten onze koning ook te vragen of het klopt dat hij een voorkeur voor blondines heeft. En wonder boven wonder gaf onze koning daar gewoon antwoord op.

Het resultaat? De Italianen zijn gék op onze koning! Dat wordt nog een gezellig staatsbezoek. Benieuwd naar het hele verhaal? Kijk dan de video.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

Libelle Royale

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

 

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien