Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Willem-Alexander vertelt trots over prinses Amalia: "Het is een schat van een kind"

Het is dit weekend feest bij de Oranjes. Prinses Amalia viert op 7 december haar 16e verjaardag. Een bijzondere leeftijd, ook voor Willem-Alexander en Máxima.

Tijdens haar reis naar Pakistan sprak koningin Máxima zich al uit over de verjaardag van haar dochter. Ze vertelde dat het geen heel groot feest wordt, omdat het al een drukke week is met het sinterklaasfeest op school. Wel zei ze dat ze “enorm gaan zingen”.

Advertentie

Lieve woorden
De koningin noemde prinses Amalia in dat gesprek ook een “goede vriendin” en zei apetrots op haar te zijn. Dat allebei haar ouders trots op haar zijn, bleek toen Blauw Bloed koning Willem-Alexander dinsdag ook vroeg naar de verjaardag van zijn dochter. Op de vraag hoe het voor hem is dat zijn dochter 16 wordt, zei hij:”Ik ben een trotse vader. Ze is een fantastisch meisje dat een jonge vrouw begint te worden. Het is een schat van een kind.”

BEKIJK OOK: Zó ziet prinses Amalia eruit als ze 50 jaar is

 

Cadeautip voor de feestdagen: Libelle Royal
Cadeautip voor de feestdagen: Libelle Royal
€7,95
Koop hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien