Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Kijkers raken niet uitgepraat over opmerkelijke Willem in 'First Dates Hotel'

Aanschouwen hoe wildvreemden zich met horten en stoten voor het oog van de camera door een eerste date ploegen, blijft smullen. De echte durfals hielden het niet alleen bij een etentje, maar knoopten er in het nieuwe First Dates Hotel meteen een logeerpartij aan vast. 

Zondagavond werd First Dates Hotel voor het eerst uitgezonden. De kandidaten gingen niet alleen op een eerste date, maar bleven meteen een nachtje slapen in een hotel – al dan niet met elkaar. In de eerste aflevering werden Margit (75) en marktkoopman Willem (82) aan elkaar gekoppeld. Dat leverde bijzondere televisie op.

Advertentie

Biefstuk met aardappelen
Want zoals je zou verwachten van een marktkoopman is Willem bepaald niet op zijn mondje gevallen. De gortdroge Amersfoorter maakt aan de lopende band grappen die volgens kijkers op het randje balanceerden. Ook baalde hij zichtbaar dat er tussen alle exquise happen op de menukaart geen biefstuk met gebakken aardappelen stond. Én hij maakte terloops een opmerking over de cupmaat van zijn date.

Gelukkig leek Margit zich kostelijk te vermaken. Ze kreeg een lift van Willem en daarna hebben de twee nog een keer afgesproken. Helaas bleek het geen ware liefde: Margit Willem toch niet.

 

Nu ook zin gekregen in een romantisch uitje met je geliefde? Laat je dan 3 dagen lang vertroetelen in het Limburgse Boshotel Vlodrop.

Bron: BNNVara/Show.nl. Beeld: Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien