Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Prins William en Kate zoeken een nieuwe schoonmaakster (met deze opvallende eis)

Op zoek naar een (nieuwe) baan als schoonmaakster? Dan hebben wij nog wel een suggestie voor je: er staat een vacature open als housekeeper op het Kensington Palace bij prins William en Kate Middleton.

De advertentie verscheen op de officiële website van het Britse koningshuis, beschreven als een ‘opwindende kans’ om voor het koninklijk paar te werken en ‘zich aan te sluiten bij een ondersteunend en positief team’. Natuurlijk zijn er dan nog wel een paar gedragscodes waar je je aan moet houden.

Advertentie

Flexibiliteit

Wie solliciteert moet in staat zijn om ‘een gevarieerde werklast te beheren, initiatief te tonen, flexibele tijden niet erg vinden, inclusief het kunnen reizen’. Het koninklijke stel brengt namelijk graag tijd door in hun Norfolk-huis, Anmer Hall, met hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

Daar stopt het op persoonlijk vlak niet: wil je kans maken op de interieurverzorginsbaan, dan moet je ‘nieuwe uitdagingen aangaan als die zich voordoen’ en een ‘self-starter zijn die ook graag samenwerkt’.

Roddelen is niet toegestaan

Maar er is nóg strikte regel in het bijzonder: volgens The Sun is roddelen ab-so-luut uit den boze als schoonmaakster. De advertentie legt uit dat je uitstekend moet zijn in ‘het handhaven van de vertrouwelijkheid en het uitoefenen van discretie’.

Zie je het nog steeds zitten? De vacature staat nog online, en dan zouden wij zeggen: niet geschoten is altijd mis.

Toen prins William klein was en zijn moeder nog leefde, vertelde hij haar wat hij later wilde worden. Lief en tragisch tegelijk, zoals je in deze video hoort:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien