Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ik kreeg een wimperlift en dit is het (fenomenale) resultaat

Iedere dag wakker worden met een geweldige open blik zonder mascara, wimperkrultang of nepwimpers? Dat klonk Libelle’s Coks als muziek in de oren. Zij probeerde een wimperlift.

De beautywereld heeft voor mij weinig geheimen, maar van een wimperlift had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord. Zo rond de feestdagen of bij grote gebeurtenissen laat ik weleens wimperextensions zetten, maar die zijn vaak zo ontzettend duur, zien er soms onnatuurlijk uit en blijven bovendien niet erg lang zitten.

Advertentie

Wat is er dan fijner dan een alternatief waar geen nepwimper of extension aan te pas komt? Dat idee sprak me wel aan: een paar weken mijn mascara en wimpelkrultang opzij leggen omdat je die gewoonweg niet nodig hebt. En dat allemaal met je eigen wimpers als basis.

Op zoek naar de beste schoonheidssalon
Ik koos ervoor om mijn wimperlift te laten zetten bij Studio 7 Days in Amsterdam. Waarom? De salon is door beauty-boekingsplatform Treatwell verkozen tot een van de beste salons van 2017, dus voor mij reden genoeg om me daar onder handen te laten nemen.

En ik heb zeker geen spijt. In de video kun je zien wat het resultaat is van de wimperlift en ik verklap alvast: het is gewoonweg echt te gek. Dit ga ik vaker doen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien