Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit is de winnaar van 'Dancing with the stars' 2019

Het was een bewogen seizoen van Dancing with the stars. Van verbijstering toen Tooske Ragas eruit vloog tot commotie over de deelname van Bibian Mentel

Zaterdagavond 26 oktober is er dan eindelijk een winnaar uit de bus gekomen. Tromgeroffel…

Advertentie

Samantha Steenwijk
Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Bibian Mentel en Samantha Steenwijk namen het in de finale tegen elkaar op. Samantha Steenwijk is er uiteindelijk met de Glitterbol Trofee vandoor gegaan. Ze danste samen met haar danspartner Marcus van Teijlingen de Pasa Doble.

De show must go on
Samantha Steenwijk heeft zich kranig door de de finale van Dancing with the Stars gedanst. Het was spannend of ze kon optreden in de finale omdat haar teen bij de repetities uit de kom was geschoten. Na de Pasa Doble die ze samen met haar partner danste, erkende ze dat ze veel pijn had. “Maar de show must go on”, zei ze dapper. De voet van Samantha was flink ingepakt. Over het gips had ze een speciale grote schoen aan. Die leek haar niet te hinderen tijdens de danspassen.

Vlak voordat de jury zijn oordeel gaf, moest Samantha een beetje huilen. Ze vertelde dat ze per se aan de finale mee wilde doen, ondanks haar blessure. “Ik heb hier zo naar toe geleefd”, zei ze snikkend

\

Ook Bibian Mentel zorgde met haar optredens voor tranen. De jury roemde haar vanwege haar veerkracht. Eerder deze week kreeg Bibian slecht nieuws over haar gezondheid.

Barry Stevens was de pechvogel van de avond. Tijdens de laatste dans verloor hij zijn bril. Zijn welbekende motto ‘vooral doorgaan’ kwam nu voor hemzelf van pas. Barry danste dapper door, ook al had hij moeite met zijn zicht.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: RTL 

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien