6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

En de winnaar van de Libelle STER 2018 is…

De afgelopen tijd heb je ze vast voorbij zien komen in Libelle, de genomineerden voor de Libelle STER 2018. Stuk voor stuk sterke vrouwen die hun energie inzetten voor resultaat. Allemaal hebben ze met hun eigen bedrijf de wereld een beetje mooier gemaakt.

Iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriet. Erica Terpstra maakte tijdens het Libelle Nieuwscafé in Den Haag maandag eindelijk de winnaar van de Libelle STER bekend.

Advertentie

Genomineerden
Stuk voor stuk werden de genomineerden aan de tafel geroepen waar Ebru Umar en Erica Terpstra hen vragen stelden over hun onderneming. Eén ding hadden alle vrouwen gemeen: al hun initiatieven waren ontzettend sterk en inspirerend. Erica beschreef het mooi: “Ik ben zo onder de indruk van al deze sterren. Mannen mogen hier nog wel een voorbeeld aan nemen.”

De winnares
Maar uit al deze mooie en inspirerende initiatieven moest uiteindelijk toch één winnaar gekozen worden. Erica maakte het nog even spannend, maar uiteindelijk bleek Vera Wolf met haar initiatief De Grote Wolf, dat speelgoed een tweede leven geeft, de Libelle STER 2018-verkiezing met een ruime meerderheid gewonnen te hebben. De redactie van Libelle sprak Vera direct na haar overwinning. “Ik vind het zó bijzonder, ik sta hier als een kleintje tussen al deze grote en succesvolle vrouwen. Ik had echt nooit verwacht dat ik zou winnen van deze concurrentie.”

Tweede en derde
Een mooie tweede prijs ging naar Lara Scot van Sûr Atelier. Roebyem Anders van Stichting de Schooldakrevolutie eindigde op de derde plaats van de Libelle STER-verkiezing.

Wij willen alle deelnemers en genomineerden bedanken voor hun deelname. Jullie maken de wereld elke dag weer een stukje mooier.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien