Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

En de winnaar van de Libelle STER 2018 is…

De afgelopen tijd heb je ze vast voorbij zien komen in Libelle, de genomineerden voor de Libelle STER 2018. Stuk voor stuk sterke vrouwen die hun energie inzetten voor resultaat. Allemaal hebben ze met hun eigen bedrijf de wereld een beetje mooier gemaakt.

Iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriet. Erica Terpstra maakte tijdens het Libelle Nieuwscafé in Den Haag maandag eindelijk de winnaar van de Libelle STER bekend.

Advertentie

Genomineerden
Stuk voor stuk werden de genomineerden aan de tafel geroepen waar Ebru Umar en Erica Terpstra hen vragen stelden over hun onderneming. Eén ding hadden alle vrouwen gemeen: al hun initiatieven waren ontzettend sterk en inspirerend. Erica beschreef het mooi: “Ik ben zo onder de indruk van al deze sterren. Mannen mogen hier nog wel een voorbeeld aan nemen.”

De winnares
Maar uit al deze mooie en inspirerende initiatieven moest uiteindelijk toch één winnaar gekozen worden. Erica maakte het nog even spannend, maar uiteindelijk bleek Vera Wolf met haar initiatief De Grote Wolf, dat speelgoed een tweede leven geeft, de Libelle STER 2018-verkiezing met een ruime meerderheid gewonnen te hebben. De redactie van Libelle sprak Vera direct na haar overwinning. “Ik vind het zó bijzonder, ik sta hier als een kleintje tussen al deze grote en succesvolle vrouwen. Ik had echt nooit verwacht dat ik zou winnen van deze concurrentie.”

Tweede en derde
Een mooie tweede prijs ging naar Lara Scot van Sûr Atelier. Roebyem Anders van Stichting de Schooldakrevolutie eindigde op de derde plaats van de Libelle STER-verkiezing.

Wij willen alle deelnemers en genomineerden bedanken voor hun deelname. Jullie maken de wereld elke dag weer een stukje mooier.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien