Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Zó zag Winston Gerschtanowitz eruit toen hij 12 jaar oud was

Winston Gerschtanowitz (41) is een populaire presentator die de laatste jaren flink aan weg timmert. Maar wist je dat hij op 12-jarige leeftijd al zijn eerste ‘klus’ had? Hij presenteerde samen met Ivo Niehe het programma Solo voor een kind en daar is een foto van opgedoken. Kijk toch hoe schattig. 

Broekie
Jong geleerd is oud gedaan, zeggen ze. En dat geldt ook voor Winston Gerschtanowitz. Als jong broekie was hij namelijk al op televisie te zien als presentator. Samen met niemand minder dan Ivo Niehe presenteerde hij op twaalfjarige leeftijd het programma Solo voor een kind. Winston was een echte look-a-like van Ivo, maar wel een héle schattige variant.

Advertentie

 

Grijzer
Winston is er zelf hartstikke trots op dat hij op zo’n jonge leeftijd al in Studio 1 mocht presenteren. Op Instagram plaatste hij laatst ook een leuke gephotoshopte foto van hem samen met z’n jongere ik. “Dertig jaar later sta ik vandaag wederom in studio 1 van Endemol. Maar nu ietsje grijzer zoals je kunt zien. Vandaag opnames van The Wall. Jezus wat heb ik er zin in”, schrijft hij bij het plaatje.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

Beeld: ANP & Instagram. 

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien