Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Waarom iedereen het over deze witte outfit van Melania heeft

Melania Trump is vaker onderwerp van gesprek met haar opvallende kledingkeuzes. Gister was dat opnieuw het geval. Tijdens The State of the Union verscheen ze in een geheel witte outfit. 

Er lijkt op het eerste gezicht niets mis te zijn met de outfit. Er is ook eigenlijk niets mis met haar witte pak, maar wel als je weet dat de rest van het publiek koos voor zwart uit protest, net als bij The Golden Globes, om steun te betuigen aan slachtoffers van #metoo. Melania sprong er dus niet op een positieve manier uit in haar spierwitte ensemble.

Advertentie

Statement
Melania zou voor wit hebben gekozen omdat het de favoriete kleur van Hillary Clinton was tijdens de verkiezingen. Ze arriveerde zonder haar man, wat de geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn verder aanwakkerde. Op social media was de kleurkeuze dan ook snel onderwerp van gesprek:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: CNN, AD.nl. Beeld: Getty.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien