Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

WNL-presentatrice Maaike Timmermans heeft heel mooi babynieuws

WNL-presentatrice Maaike Timmermans heeft woensdagochtend live in de uitzending van WNL heel mooi nieuws gedeeld: ze is in verwachting van haar tweede kindje. 

Over het geslacht van het kindje kon ook geen misverstand bestaan toen een dienblad vol beschuit met roze muisjes de studio werd binnengedragen. Maaike is in september uitgerekend van een meisje. In 2017 kreeg ze met haar man Marten Blankesteijn zoon Tom.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: WNL. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien