Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Xander de Buisonjé is trotse familieman: intieme foto met zijn drie kinderen ontroert

Zanger Xander de Buisonjé is de trotse vader van twee zonen én een dochtertje. Hij is maar wat trots op zijn grote gezin.

Zijn partner Sophie deelt een intieme foto van vader Xander met zijn drie kinderen. Om te smelten zo lief, want de foto krijgt alleen maar positieve reacties. “Ik heb soms van die momenten dat ik denk: ‘Wacht even, ik heb gewoon dríe kinderen!”, biecht Xander eerlijk op. Dochter Céla-Lynn werd in Amerika geboren bij een draagmoeder.

Advertentie

Vanzelfsprekend
Aan het magazine VROUW zegt hij: “Ik had altijd al een kinderwens. Je hebt mensen die alles van tevoren uitstippelen, zo van: ‘Op mijn 25e wil ik mijn eerste kind.’ Dat had ik nooit, het liep gewoon zo. Toen Sem, de oudste, werd geboren, was ik 29. Ik wil niet zeggen dat hij me is overkomen, hij was een bewuste keuze. Maar nu ik op mijn 43e weer vader ben geworden, is het toch anders. Ik maak het allemaal bewuster mee. Want sinds Céla-Lynn weten wij als geen ander: kinderen neem je niet, die moeten je gegeven zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is nou wat je noemt een rijk mens! #familyman #familymoments #priceless #instagood #weekend

Een bericht gedeeld door S O P H I E (de Buisonjé) (@sophiedbuisonje) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien