Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Xelly Cabau deelt zoete vakantiefoto met zoontje Yono

Met zijn 3 maanden is het zoontje van Xelly Cabau van Kasbergen al een echte wereldreiziger. De kleine Yono is namelijk al met zijn papa en mama naar Ibiza gevlogen.

De familie Cabau woonde jarenlang op Ibiza en hebben daar nog steeds een prachtig huis. Het kon dus ook niet lang duren voordat het jongetje voor de eerste keer op vakantie zou gaan naar het eiland. Xelly en haar vriend Beer namen Yono een paar weken geleden mee naar Ibiza en genoten daar duidelijk van:

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ibiza #alweer6wekengeleden😱 tijd gaat snel!😩💕 #babylove #yono❤

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien