Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó ziet Xess Xava eruit als hij 35 jaar oud is

Hiep, hiep, hoera! Wesley Sneijder is vandaag jarig en mag 35 kaarsjes uitblazen. Hoe zou zijn zoontje Xess Xava (3) eruitzien op die leeftijd?

Nieuwsgierig als we zijn, vroegen we tekenaar Pieter van den Broek om exclusief voor Libelle een futuristische tekening van Xess Xava te maken.

Advertentie

Scheiden
Xess Xava is geboren op 15 oktober 2015 en is het zoontje van voetballer Wesley Sneijder en actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. In 2010 stapte het tweetal in het huwelijksbootje, maar begin maart liet het tweetal weten na 9 jaar uit elkaar te gaan.

Over 32 jaar
Het duurt nog even voordat Xess Xava de 35 jaar aantikt, maar toch waren wij benieuwd of hij later op z’n papa Wesley of z’n moeder Yolanthe zal gaan lijken. In de video hieronder kun je zien hoe de tekening tot stand kwam.

Knappe kerel
Het resultaat? Hij lijkt uiteraard als 2 druppels water op z’n vader. Maar hij heeft ook wel wat eigenschappen van z’n moeder. Kortom: een knappe kerel. Wat vinden jullie?

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Pieter van den Broek. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien