Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Yolanthe Sneijder-Cabau volledig uit de kleren voor bijzondere campagne

Yolanthe Sneijder-Cabau is voor een bijzondere campagne uit de kleren gegaan. Samen met een aantal andere BN’ers zet ze zich in voor de FishLove-campagne. Zónder kleren, mét een dode vis.

Yolanthe Sneijder Cabau, Tygo Gernandt, Anna Drijver en Benja Bruijning, Gijs Scholten van Aschat, Bert Kuizenga en Rutger Hauer zijn allemaal uit de kleren gegaan om aandacht te vragen voor overbevissing in Europa. Al deze BN’ers poseerden met een dode vis voor de bijzondere campagne.

Advertentie

Natuur
Ook Yolante Sneijder-Cabau is te zien in de fotoserie met een dode rog in haar armen. Ze zegt in een reactie: “Wij moeten beter met onze planeet en haar natuurlijke bronnen leren om te gaan, juist als moeder ben ik mij hiervan bewust. Ik wil heel graag dat mijn kind en alle andere kinderen zo opgevoed worden dat zij van de natuur kunnen genieten, dat zij zorgzaam leren om te gaan met onze planeet en dat zij zich bewust zijn van het feit dat niet alles oneindig is.” Ze twijfelde dan ook geen moment om aan deze actie mee te doen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: ANP.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien