Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Yolanthe oogst verbaasde reacties met stralende 'billenfoto'

Nadat bekend werd dat Yolanthe en voetballer Wesley Sneijder uit elkaar gingen, was het lang stil op het Instagramaccount van Yolanthe. Maar zo langzamerhand komt daar verandering in. 

En dat doet ze goed: ze plaatst een foto waarop ze haar (geweldige) bilpartij showt. “Waar de focus naartoe gaat, stroomt de energie”, schrijft ze bij de foto met een enorme glimlach. Doelt ze hiermee weer op te krabbelen na de breuk?

Advertentie

Reacties
De reacties gaan echter vooral uit naar Yo’s derrière. “Ik weet wel waar mijn focus is”, klinkt het. “Wat een plaatje ben je om naar te kijken”, en  “Goeie kont… mooie vrouw… zorgzame vrouw…”. Toch gelooft niet iedereen dat de foto echt is. Meerdere keren schrijven volgers: “Is dit gefotoshopt?”

Haar social media
De laatste foto die Yolanthe plaatste voor de radiostilte was in maart. Daarna zou hun huwelijk zijn stukgelopen. Fans zijn in ieder geval blij dat Yolanthe terug is op Instagram en worden sinds 3 weken weer getrakteerd op lieve plaatjes van zoontje Xess Xava en foto’s als deze waarop Yolanthe weer van oor tot oor lacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” 🍭

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Yolanthe zegt inmiddels wel over de breuk heen te zijn. En daar is één iemand in het bijzonder verantwoordelijk voor:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien