Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Yolanthe oogst verbaasde reacties met stralende 'billenfoto'

Nadat bekend werd dat Yolanthe en voetballer Wesley Sneijder uit elkaar gingen, was het lang stil op het Instagramaccount van Yolanthe. Maar zo langzamerhand komt daar verandering in. 

En dat doet ze goed: ze plaatst een foto waarop ze haar (geweldige) bilpartij showt. “Waar de focus naartoe gaat, stroomt de energie”, schrijft ze bij de foto met een enorme glimlach. Doelt ze hiermee weer op te krabbelen na de breuk?

Advertentie

Reacties
De reacties gaan echter vooral uit naar Yo’s derrière. “Ik weet wel waar mijn focus is”, klinkt het. “Wat een plaatje ben je om naar te kijken”, en  “Goeie kont… mooie vrouw… zorgzame vrouw…”. Toch gelooft niet iedereen dat de foto echt is. Meerdere keren schrijven volgers: “Is dit gefotoshopt?”

Haar social media
De laatste foto die Yolanthe plaatste voor de radiostilte was in maart. Daarna zou hun huwelijk zijn stukgelopen. Fans zijn in ieder geval blij dat Yolanthe terug is op Instagram en worden sinds 3 weken weer getrakteerd op lieve plaatjes van zoontje Xess Xava en foto’s als deze waarop Yolanthe weer van oor tot oor lacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” 🍭

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Yolanthe zegt inmiddels wel over de breuk heen te zijn. En daar is één iemand in het bijzonder verantwoordelijk voor:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien