Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Yolanthe Cabau vertelt eindelijk openhartig over scheiding van Wesley Sneijder

Hoewel Yolanthe Cabau (35) tot nu toe weinig deelde over haar breuk met Wesley Sneijder, heeft ze voor Grazia een uitzondering gemaakt. In de nieuwe editie van het tijdschrift vertelt de presentatrice openhartig over de breuk met Wesley en invloed die het heeft op haar huidige leven.

Want hoewel ze inmiddels vrede heeft met de breuk, heeft ze nog af en toe moeilijke momenten.

Advertentie

“Zo is het nu eenmaal niet gelopen”

“Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen,” aldus Yolanthe.

“Gevoelig persoon”

De presentatrice ziet het niet slagen van haar huwelijk inmiddels niet meer als falen: “Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden, maar ik ben tegelijkertijd ook een heel gevoelig persoon.”

Niet in thuisisolatie met Wesley

Yolanthe zit momenteel met haar zoontje Xess Xava in thuisisolatie in Los Angeles. Voor Wesley best moeilijk, maar ze skypen en facetimen elke dag met elkaar: “Het is natuurlijk niet fijn dat we op zo’n grote afstand zitten, en dan is er ook nog het tijdsverschil. Ik ben heel close met mijn moeder, zussen en Wesleys moeder, dus we proberen zoveel mogelijk contact te houden.”

Door deze persoon heeft Yolanthe geen liefdesverdriet meer:

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien