Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Xess Xava staat 'model' voor nieuwe kinderkledinglijn van Yolanthe

Yolanthe Sneijder Cabau lijkt wel van álle markten thuis. Naast haar werk als actrice, presentatrice en model lanceert ze nu een eigen kledinglijn voor kinderen. En wie kan daar beter model voor staan dan zoontje Xess Xava?

Trots
Zowel Yolanthe zelf als manlief Wesley Sneijder delen vandaag een foto van de splinternieuwe kledinglijn op Instagram. Wesley laat weten dat hij supertrots is op zijn vrouw: “De pakjes zijn gemaakt door mijn lieve en ontzettend creatieve vrouw Yolanthe. De meest hardwerkende persoon die ik ken”, schrijft hij bij de foto.

Advertentie

Xess Xava
Op veel van de foto’s van de kledinglijn staat hun zoontje Xess Xava ‘model’. Logisch natuurlijk, met dat guitige snoetje van ‘m. Toegegeven: de fleurige outfits staan Xess en de andere kinderen op de foto hartstikke goed. En met Yolanthe aan het roer van het bedrijf wordt het merk vast een knallend succes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bananas&Bananas (@bananas_and_bananas) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien