Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Yolanthe lanceert kindermodemerk bij déze grote Nederlandse winkelketen

Yolanthe Sneijder-Cabau lanceerde eerder dit jaar haar eigen kindermodemerk: Bananas&Bananas. Tot nu toe was de kleding alleen via haar eigen webshop te koop. Daar komt binnenkort verandering in.

Vanaf 24 juni 2019 is haar nieuwste collectie namelijk exclusief verkrijgbaar bij Hema.

Advertentie

Verheugd
“Ik ben heel blij dat mijn nieuwe Bananas&Bananas-collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek”, vertelt Yolante. “Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment dat mijn collectie door heel Nederland verkrijgbaar is.”

Collectie
De collectie bestaat uit 20 limited editons in 6 verschillende designs. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten 74/80 en 122/128. Prijzen liggen tussen de €4 en €13. De collectie zal door heel Nederland en ook online te koop zijn.

Vrolijke printjes
Ook Hema kijkt – uiteraard – halsreikend uit naar de lancering van de collectie. “De kleurrijke printjes en zachte stoffen zijn kenmerkend voor de vrolijke collectie en is een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkleding-assortiment. De positiviteit en de vrolijkheid is een perfecte match met ons merk”, aldus de winkelketen. Wij zijn heel benieuwd!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien