Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Yolanthe openhartig over relatiebreuk: "Het heeft me sterker gemaakt"

Yolanthe Cabau heeft een heftige tijd achter de rug. Begin dit jaar kwam naar buiten dat haar huwelijk met Wesley Sneijder op de klippen is gelopen. De actrice vertelt in een interview voor het eerst over deze heftige periode in haar leven.

In een interview met Grazia vertelt Yolanthe dat ze nog altijd in de liefde gelooft. “Ik zal tot de dag dat ik sterf in de liefde geloven, omdat ik een optimist ben. Ik leef mijn leven met de dag en ik laat het allemaal op me afkomen.” Ze vindt dan ook dat liefde geen pijn kan doen, maar dat keuzes van mensen wel pijn kunnen doen. Hoewel ze de naam van Wesley hierbij niet noemt, doelt ze hier vrijwel zeker op het feit dat de voetballer aangaf dat hij “meerdere keren de fout in is gegaan”.

Advertentie

Liefde
Yolanthe wil in het interview duidelijk maken dat deze periode haar sterker heeft gemaakt. “Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn. Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken.”

Relatie
Wesley en Yolanthe kregen in 2009 een relatie en trouwden in 2010 in Italië. Toen had Wesley al zoon Jessey uit een eerdere relatie. Yolanthe en Wesleys eerste kindje Xess Xava werd in 2015 geboren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien