Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Yolanthe en haar zussen lijken op déze foto net een drieling

Yolanthe Cabau (32) heeft een grote familie: ze heeft 9 zussen en 4 broers. Toch lijken 2 van haar zussen wel héél erg op haar.

Ze deelt een gloednieuwe foto van zichzelf samen met haar zussen Xelly (29) en Marina (24), die gemaakt is op Ibiza. En zo met dezelfde kleding aan en hun haren op dezelfde manier gestyled, zie je duidelijk dat ze familie zijn van elkaar.

Advertentie

Goede band
Vijf van haar zussen en broers komen uit het tweede huwelijk van haar vader Xavier. Over haar familie zegt ze: “Mijn moeder zegt altijd dat ik de familie bij elkaar houd. Ik hou niet van ruzie en wil altijd dat dingen snel opgelost worden. Voor mijn broertjes en zusjes heb ik altijd een verzorgende rol gehad.”

Picture by beautiful Kim 😍 My sweet sisters and I #LoveMyFamily #Ibiza #Home

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Dit zijn al haar zussen en broers bij elkaar: Nathalie (40), Deborah (39), Kalin (38), Christian (36), Rebecca (33), Yolanthe (32), Xavi (30), Xelly (29), Marina (24), Ada (23), Lluna (20), Xavier (18) en Cochise (14).

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron & Beeld: Instagram

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien