Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Yolanthe deelt zomers plaatje met haar zwangere zus

Het zusje van Yolanthe, Xelly Cabau, is in verwachting. Yolanthe deelt een vrolijke foto van de twee zussen in badpak.

Yolanthe is trots op de zwangere buik van Xelly. “Mijn kleine lieve zusje met haar kleine lieve babybuik”, schrijft ze bij haar foto. Ook zegt ze: “Ik kan niet wachten”, “Tante Yo” en “Zoveel liefde voor jullie”.

Advertentie

Kinderwens
Ontzettend lief, helemaal omdat Yolanthe open is over het feit dat ze zelf niet makkelijk zwanger wordt. Ze wil al lange tijd nog een kindje met haar man Wesley, maar het lijkt nog niet gelukt te zijn. “Ik doe er nooit geheimzinnig over dat we graag nog een kindje willen, maar ik word niet heel makkelijk zwanger. We zien wel hoe het loopt.”

Yolanthe zou ook denken aan adoptie. “Wes en ik hebben altijd gezegd: wij hebben zo veel liefde te geven en de middelen om een kindje in een moeilijke situatie een warm thuis en een mooie toekomst te bieden. Ik weet zeker dat ik net zo veel van dat kindje zal houden als van Xess en Jessey. Iedereen zei altijd tegen mij: wacht maar tot je zelf kinderen hebt, dat voelt toch anders dan een stiefzoontje. Maar geloof me: die twee jongetjes zijn allebei mijn leven! Daardoor weet ik dat ik zo’n kindje echt als mijn eigen kind zal beschouwen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn kleine lieve zusje met haar kleine lieve baby buikje 😍 #KanNietWachten #TanteYoYo #ZoVeelLiefdeVoorJullie ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Yolanthe en haar zoontje Xess:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Christmas kisses 😘😘

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

1

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien