Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Yolanthe's manager bevestigt: geen scheiding tussen Wesley en Yolanthe

Een paar weken geleden was medialand in rep en roer door het onverwachtse nieuws dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zouden gaan scheiden. Toch meldt de manager van Yolanthe nu iets anders.

Xenia Kasper, de zakelijke manager van Yolanthe, zou tegen Story hebben gezegd dat een officiële scheiding nu niet het doel is. ‘‘Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden”, zou ze hebben gezegd. Dit zou kunnen betekenen dat de breuk niet permanent is, óf dat de twee wel uit elkaar gaan, maar niet officieel voor de wet gaan scheiden.

Advertentie

Verknald
Een paar weken geleden werd bekendgemaakt dat de twee uit na een huwelijk van 8 jaar uit elkaar gaan. De timing hadden ze zorgvuldig gekozen. Wesley ging toen naar zijn club in Qatar en Yolanthe moest voor de opnames van Temptation Island VIPS naar Thailand. Eigenlijk zouden Yolanthe en Wesley een mediastop nemen, maar Wesley maakte één uitzondering. Hij postte na een dag een foto op Instagram met een ietwat cryptische tekst. ‘‘Ik heb het verknald. Meerdere keren”, schreef hij. ‘‘Mijn gezin verdient rust. We zijn nog niet gescheiden.” De vraag is nu of het moment dat ze gaan scheiden wel echt gaat komen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday to Xess Xava!! ❤️3 years today!! You and your mama make my life great!

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

1

Bron: Story. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien