Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Youp van 't Hek razend enthousiast over Britt Dekker in nieuwste column

Youp van ’t Hek heeft een lyrische column over Britt Dekker geschreven in de VARAgids. Daarin noemt hij Britt een ‘bijzonder meisje’. De 2 ontmoetten elkaar begin deze maand toen ze te gast waren in de talkshow van Jeroen Pauw.

In zijn column schrijft Youp dat hij voorafgaand aan de opnames van Pauw al zin had om met Britt aan tafel te zitten. “Ik wist ook dat ik altijd wel om haar moest lachen omdat haar televisieoptredens doorgaans eerlijk en daardoor vrolijk onvoorspelbaar waren”, schrijft hij. “Altijd beter dan een voorgeprogrammeerde politicus met 2 doorgetrapte persvoorlichters in zijn of haar kielzog.”

Advertentie

Onbevangenheid
Van de ontmoeting met Britt werd Youp dan ook vrolijk. Hoe dat kwam? “Haar onbevangen manier van vragen stellen en antwoorden geven. Ik voelde me meteen op mijn gemak.” Youp vertelt ook dat Britt hem, door haar brutaliteit en rare maar kloppende logica, aan Johan Cruijff doet denken.

Reactie van Britt
Op Instagram laat Britt weten dat de column van Youp haar geraakt heeft: “Ik moet toegeven, nu ik 10 jaar in dit vak zit, ik wilde zo vaak veranderen omdat ik mezelf raar vond vergeleken bij de rest of ze vonden mij raar. Gelukkig lukte het niet echt en heb ik het laatste jaar geleerd dat hoe dichter je bij jezelf blijft hoe blijer je wordt. Dan bedoel ik vooral: wees gewoon eerlijk en zeg wat je denkt. Net als Youp, goudeerlijk en geen dubbele bodem. Helaas is soms die kracht ook je valkuil, maar boeiend; alles beter dan 3 keer nadenken over hoe je iets zegt omdat je dan misschien ‘leuker overkomt’. Die tijd die je daaraan verspilt kun je dan voor leukere dingen gebruiken.”

Mooie boodschap
Ze sluit af met een boodschap voor haar fans: “Dus voor al mijn jonge fans: al voel je je soms een buitenbeentje, pas je niet in die populaire groepjes, maakt niet uit; blijf vooral jezelf, dan kom je er altijd!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌟🙏OMG, zo vet dit! Bedankt Youp!🙏🌟 Ik moet toegeven, nu ik 10 jaar in dit vak zit, ik wilde zo vaak veranderen omdat ik mezelf raar vond vergeleken bij de rest of ze vonden mij raar. Gelukkig lukte het niet echt en heb ik het laatste jaar geleerd dat hoe dichter je bij jezelf blijft hoe blijer je wordt. Dan bedoel ik vooral wees gewoon eerlijk en zeg wat je denkt. Net als Youp, goudeerlijk en geen dubbele bodem. Helaas is soms die kracht ook je valkuil, maar boeiend; alles beter dan 3 keer nadenken over hoe je iets zegt omdat je dan misschien “leuker over komt” Die tijd die je daaraan verspilt kun je dan voor leukere dingen gebruiken 🦄🥂😃 Dus voor al mijn jonge fans: al voel je je soms een buitenbeentje, pas je niet in die populaire groepjes, maakt niet uit; blijf vooral jezelf, dan kom je er altijd! ❤️ @vara_gids #youp #bedankt #dievergelijking⚽️ #wow

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: VARAgids, Instagram. Beeld: ANP

Lees meer

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien