Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Youp van ’t Hek kondigt einde carrière aan: “Ik ga nog één laatste grote show maken”

Cabaretier Youp van ’t Hek heeft besloten om na zijn Oudejaarsconference 2020 nog één keer een groot laatste programma te maken. Met deze voorstelling wil hij op tournee langs alle zalen en zaaltjes in Nederland en Vlaanderen waar hij de afgelopen 5 jaar optrad.

Dit laat de cabaretier weten in de talkshow Operatie Interview.

Advertentie

“Dit was het”

Van ’t Hek heeft er zelfs al over nagedacht hoe zijn afscheid eruit gaat zien. “Ik overweeg dan op mijn zeventigste verjaardag, op 28 februari 2024, in Theater Carré te staan die avond. Dan zing ik nog één keer ‘Niemand weet hoe laat het is’. En dat ik dan weet hoe laat het is en denk: dit was het.”

“Goed besluit, qua gevoel”

Als zijn plan doorgaat, zou dit betekenen dat Van ’t Hek ruim een halve eeuw op het podium heeft gestaan. Komend najaar maakt de cabaretier zijn tiende en laatste Oudejaarsconference. “Dat is een goed besluit, qua gevoel”, stelt Van ‘t Hek in het interview. “Dan heb ik er tien gedaan. Ik heb liever dat mensen over een paar jaar tegen mij zeggen bij de groenteman ‘wanneer kom je weer op tv’, dan dat ze denken: hèhè.”

De cabaretier speelt nog tot eind februari zijn huidige voorstelling Met de kennis van nu.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien