Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Youp van ’t Hek kondigt einde carrière aan: “Ik ga nog één laatste grote show maken”

Cabaretier Youp van ’t Hek heeft besloten om na zijn Oudejaarsconference 2020 nog één keer een groot laatste programma te maken. Met deze voorstelling wil hij op tournee langs alle zalen en zaaltjes in Nederland en Vlaanderen waar hij de afgelopen 5 jaar optrad.

Dit laat de cabaretier weten in de talkshow Operatie Interview.

Advertentie

“Dit was het”

Van ’t Hek heeft er zelfs al over nagedacht hoe zijn afscheid eruit gaat zien. “Ik overweeg dan op mijn zeventigste verjaardag, op 28 februari 2024, in Theater Carré te staan die avond. Dan zing ik nog één keer ‘Niemand weet hoe laat het is’. En dat ik dan weet hoe laat het is en denk: dit was het.”

“Goed besluit, qua gevoel”

Als zijn plan doorgaat, zou dit betekenen dat Van ’t Hek ruim een halve eeuw op het podium heeft gestaan. Komend najaar maakt de cabaretier zijn tiende en laatste Oudejaarsconference. “Dat is een goed besluit, qua gevoel”, stelt Van ‘t Hek in het interview. “Dan heb ik er tien gedaan. Ik heb liever dat mensen over een paar jaar tegen mij zeggen bij de groenteman ‘wanneer kom je weer op tv’, dan dat ze denken: hèhè.”

De cabaretier speelt nog tot eind februari zijn huidige voorstelling Met de kennis van nu.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien