Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Youp van 't Hek weer thuis na ziekenhuisopname

Cabaretier Youp van ’t Hek was dolblij met z’n voorstellingen in het Luxortheater. Toch had het optreden vrijdag een ander einde dan hij voor ogen had: na een halfuur op de buhne is de grappenmaker onwel geworden.

Er werd aangekondigd dat hij naar het ziekenhuis gebracht zou worden. Gelukkig heeft hij ondertussen laten weten naar eigen zeggen weer gezond thuis te zijn.

Advertentie

Niet de eerste keer
De cabaretier kwakkelt al jaren met z’n gezondheid. In 2015 verliet hij het podium ook al eens, waarna dokters constateren dat hij zware hartproblemen heeft. 6 bypasses waren toen het gevolg.

Maandag duidelijkheid
Het was dus wel even schrikken voor de toeschouwers. Het verleden zou zich toch niet herhalen? Gelukkig lijkt dat niet het geval. Wat er precies met de cabaretier aan de hand is, kan het management nog niet zeggen. Daarover wordt maandag meer bekend.

Shows deze week
Vrijdagavond, na de situatie, liet het management al wel aan BuzzE weten dat hij goed aanspreekbaar was en het ‘redelijk’ goed ging. Het Luxor Theater liet eerder vandaag weten dat alle kaarthouders voor de show van zaterdag zijn geïnformeerd. “Maandag hopen we te kunnen informeren of de shows van komende week door kunnen gaan”, aldus een woordvoerder.

Hopen dat de beste man er weer bovenop komt! Zaterdagavond plaatste Van ’t Hek gelukkig wel een geruststellende tweet:

Carolien Borgers bracht Youp in 2018 in Libelle’s reek Driving home for Christmas naar het oude Luxor. Ze sprak met hem over Kerst, zijn operaties, de geboorte van zijn tweede kleinkind en zijn shows:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BuzzE. Beeld: ANP

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien