Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zangeres Maan deelt verdrietige foto met emotioneel bericht

Ook in het leven van Maan loopt niet altijd alles volgens plan. De zangeres vond het tijd voor een openhartig moment met haar volgers en deelt op Instagram een foto van haar betraande gezicht. 

“Ze huilt maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten in plaats van alleen maar de lachende foto’s hier op insta”, begint Maan haar relaas. De reden van de tranen? Een interview met popster Dua Lipa. “Ik ging er naartoe met het voorgevoel dat dit wel een van de gaafste dingen zou kunnen zijn die ik de komende tijd zou doen”, beschrijft Maan.

Advertentie

Zo zenuwachtig

Die druk hielp niet mee. “Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk niet lukte zoals ik had gewild. Het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild in plaats van hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd.”

Het advies dat ze zichzelf en haar volgers geeft: laat los. “Emoties zijn mooi. Als je lacht, maar ook als je huilt.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ze huilt maar ze huilt. dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, ipv alleen maar de lach foto’s hier op insta. hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild ipv hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd…! waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen… een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oke om je daar aan over te geven. niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘laat het los’. emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress/Instagram. 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien