Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Voor bezoek aan Zeeland kiest Máxima voor een heel kleurige outfit

Máxima heeft, net als veel andere Nederlander, de lente in haar bol. En dat terwijl het allang herfst is.

Maar omdat het zulk lekker weer is, trekt Máxima iets vrolijks uit haar koninklijke kast. Koning Willem-Alexander en koningin Maxima brengen een streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen in de provincie Zeeland.

Advertentie

De kleurrijke outfit van Máxima bestaat uit een blauwe blouse en een geborduurde midi-rok van Claes Iversen, zo meldt de site Modekoninginmaxima. Ze combineert het met wat subtiele rode hakken, zodat alle aandacht naar de met de hand geborduurde rok gaat. De turban komt uit het atelier van Fabienne Delvigne en die droeg Máxima al eerder in 2015 tijdens een bezoek aan Duitsland. Wat een boel kleur, en dat past wel bij dit zonnige weer.

Wat een mooi, Hollands plaatje van onze koning en koningin:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien