Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zender bevestigt: Martien Meiland gaat een variant op dít programma presenteren

De ster van Chateau Meiland, Martien Meiland, gaat voor SBS 6 het programma Cash or trash presenteren. Dat laat de zender weten met een filmpje op Instagram waarin hij een oproep doet.

Al eerder praatte Martien zijn mond voorbij het programma te gaan presenteren, maar wilde toen nog niks loslaten over de inhoud. Ook wilde de zender het toen nog niet bevestigen. Nu is bekend dat het programma er daadwerkelijk gaat komen en dat het flink wat overeenkomsten heeft met de NPO-hit Tussen Kunst en Kitsch.

Advertentie

“Jullie hebben het wellicht al vernomen: er komt een heel nieuw programma op SBS 6 en het heet Cash or Trash en ik word de presentator”, kondigt Martien aan op de Instagram stories van de zender.

Erfstukken
“Heb jij nog een mooi erfstuk, unieke verzameling of bijzonder object dat je wilt laten taxeren en verkopen? Geef je dan nu op en wie weet sta jij binnenkort oog in oog met onze vijf handelaren en ga je met een lekker geldbedrag naar huis!”, schrijft SBS op de site van de zender.

Andere programma’s
En daar stopt de tv-persoonlijkheid nog niet: vanaf 26 augustus keert hij ook weer terug met Chateau Meiland. In deze serie zet hij een bed en breakfast op samen met zijn familie in Frankrijk. Toen de familie in 2006 meedeed aan Ik Vertrek, besloot SBS hun avontuur in Frankrijk te volgen. Dit werd goed opgevangen door het publiek: wekelijks zaten er bijna een miljoen kijkers aan de buis gekluisterd.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS 6. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien