Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ziekenhuismedewerksters voor de rechter nadat ze dít deden met een baby

Twee medewerksters van een Amerikaans ziekenhuis zijn op staande voet ontslagen, omdat ze ongepaste beelden van een pasgeboren baby online hebben geplaatst. 

De vrouwen hebben zich respectloos gedragen op de kraamafdeling van het Naval Hospital Jacksonville in Florida. Zó erg, dat ze voor de rechter moeten verschijnen.

Advertentie

Middelvinger
In een filmpje is namelijk te zien hoe één van de medewerksters het kindje uit het kraambedje optilt om het dansbewegingen te laten maken op een rapnummer. En dat is nog niet alles. Naast het filmpje, slingeren ze ook nog een foto online waarop één van hen haar middelvinger opsteekt naar de baby, met het bijschrift: ‘Hoe ik momenteel denk over deze kleine satans’.

Schandalig
Het ziekenhuis is inmiddels op de hoogte van de video en foto, net als de kersverse ouders. “Schandalig, onacceptabel en behoorlijk onprofessioneel”, zo bestempelt het de actie van de vrouwen op Facebook. Ze zijn geen verpleegsters en mogen vanaf nu geen patiënten meer verzorgen, maakt het ziekenhuis duidelijk. Die carrière kunnen ze met deze misstap sowieso voorlopig op hun buik schrijven, schatten wij zo in. Het juridische proces is in volle gang.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

BEKIJK OOK:

Bron: WRDW News. Beeld: KIJK

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien