Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit ziekenhuis zoekt naar de eigenaren van verloren trouwringen

Je trouwring kwijtraken is behoorlijk verdrietig. Het gebeurt regelmatig, ook in het St Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Dat besloot een zoektocht te starten.

Met succes.

Advertentie

13 trouwringen 
In het ziekenhuis zijn 13 verloren trouwringen gevonden. Via een oproep op social media probeert het ziekenhuis alle eigenaren op te sporen, om ze met hun waardevolle sieraad te herenigen. Tot nu toe met 2 succesverhalen: zowel Sophie als Annemieke zijn dolblij met hun gevonden voorwerpen.

5 jaar lang zoeken
“Mijn man Cor en ik hadden kort daarvoor ons vijftigjarig huwelijk gevierd, dat maakte het nog emotioneler om de ring kwijt te zijn”, vertelt Sophie, die 3,5 jaar geleden haar trouwring kwijtraakte, het ziekenhuis. “Een jaar lang heb ik bij ieder ziekenhuisbezoek bij de receptie ernaar gevraagd, maar zonder resultaat.” En nu dus wel, eindelijk. En dat geldt ook voor Annemieke, die de trouwring van haar man na 5 jaar weer terug kreeg. 

Van Ad tot en met Suzan
Er wachten nog 11 trouwringen in het ziekenhuis om opgehaald worden. Dus ken of ben jij de eigenaar van een trouwring met de inscripties Rik, Marjolijn, Mat – Anja, Miranda, Anneke, Ada, Piet, Ad, Niels, Elly, Kor of Suzan? En ben je in het verleden in het St Jansdal Ziekenhuis geweest? Dan kan het geen kwaad om eens even contact op te nemen.

Trouwring wordt na 90 jaar weer teruggevonden op deze bijzondere plek: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook St Jansdal Ziekenhuis. Beeld: iStock 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien