Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó heeft Meghan Markle een keer prins Harry op zijn verjaardag verrast

Prins Harry zal zijn 35ste verjaardag niet snel vergeten. Een ingewijde heeft namelijk onthuld dat Meghan Markle hem ontzettend heeft verwend toen hij vorig jaar september jarig was. Meghan had namelijk één van hun eerste dates in Botswana nagebootst in hun achtertuin.

Harry zou ontzettend in zijn nopjes zijn geweest met het cadeau.

Advertentie

Tent en slaapzakken

“Het is een plek die veel voor ze betekent – en vooral voor Harry – dus Meghan wilde die mooie plek naar hem toe brengen op die dag. Dus had ze een tent opgezet, slaapzakken neergelegd en gekookt,” aldus de ingewijde.

“Fantastische” date

Harry vertelde eerder in 2017 al dat hij en Meghan pas twee dates hadden gehad toen hij naar Afrika vertrok. “En toen was het denk ik drie of vier weken later dat ik haar wist over te halen om naar mij toe te komen in Botswana”, zei Harry destijds. “En daar hebben we samen gekampeerd onder de sterren. Ze kwam en bleef vijf dagen bij me en dat was absoluut fantastisch.”

Het koppel vierde onlangs hun 2-jarig huwelijk. Dat deden de twee in de Verenigde Staten, waar ze nu met zoontje Archie wonen.

Zoveel make-up gebruikt Meghan Markle:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien