Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó kan het dus ook: Monique deelt vrolijk gezinskiekje

Hoewel de relatie tussen Monique Westenberg en André Hazes op dit moment niet lekker loopt, zijn de twee vastbesloten om er het beste van te maken voor hun zoontje. André en Monique vertrokken daarom begin deze week met hun zoontje naar Bonaire, om daar in alle rust van elkaars gezelschap te kunnen genieten.

Op een vakantiekiekje die Monique op haar Instagram deelde is duidelijk te zien dat ze het als gezin nog hartstikke gezellig met elkaar hebben.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⛵️

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Veel contact
André vertelde eerder aan Shownieuws dat zijn relatie met Monique in zwaar weer verkeerde, maar dat hij nog steeds veel contact met haar heeft. ”Ik woon heel dichtbij. Als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan kan ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super” vertelde hij.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien