Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Zo ziet het grachtenpand van André van Duin met prijskaartje van 5 miljoen eruit

Eerder schreven we al dat André van Duin zijn huis te koop wilde zetten na het overlijden van zijn echtgenoot Martin Elferink aan de gevolgen van botkanker. Inmiddels staat zijn grachtenpand online in de verkoop en is bekend dat er 5 miljoen euro voor het huis gevraagd wordt.

Toen de gezondheid van Martin hard achteruit ging, besloot het stel een ander huis te kopen. Aan de Telegraaf vertelde André hierover: “Toen in de loop van het najaar duidelijk werd dat de toestand met Martin hopeloos was, keek ik eens om mee heen en sloeg de schrik me om het hart. Wat moet ik hier straks, in mijn eentje in een huis met een achterhuis en al met al zo’n 600 vierkante meter?” Samen met Martin bracht hij 2 nachten door in hun nieuwe huis, tot Martin op 13 januari 2020 overleed.

Advertentie

Te koop

André gaat in het nieuwe huis verder en dus is het tijd om afstand te doen van het grachtenpand in Amsterdam, waar hij jarenlang met Martin woonde. Inmiddels staat het huis online en zijn er foto’s te zien. Aan het Amsterdamse grachtenpand van 576 m² hangt een prijskaartje van 5 miljoen euro. Maar dan heb je wel een prachtig huis met 4 woonlagen, 8 kamers, een dakterras en een achtertuin op het oosten.

Als afscheid van Martin vond er geen reguliere uitvaart plaats, maar een prachtige ceremonie in het DeLaMar Theater. En daar werd een heel bijzondere brief voorgelezen. Bekijk hier de video:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Groot & Compagnons. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien