Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Zó ziet de verloofde van Sylvie Meis eruit

Afgelopen donderdag bevestigde Sylvie Meis dat zij en haar nieuwe vlam gaan trouwen. Maar wie is toch die mysterieuze Niclas Castello?

Sylvie Meis (41) maakte in juli dit jaar bekend dat ze nieuwe vriend had. De presentatrice was tot over haar oren verliefd op de 40-jarige kunstenaar Niclas Castello. “Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine”, verklaarde ze destijds in een interview met Grazia.

Advertentie

Street art
Niclas werd in 1978 geboren als Norbert Zerbs in een klein plaatsje in Oost-Duitsland. Zijn grote droom was vroeger om voetballer te worden, maar hij is uiteindelijk kunstenaar geworden. Zijn werken zijn erg geïnspireerd op culturele events, zoals de val van de Berlijnse Muur. Hij maakt ook veel street art.

Sylvie en Niclas zouden elkaar hebben ontmoet op de bruiloft van model Barbara Meier en de Oostenrijkse ondernemer Klemens Hallman.

Op deze foto staat Niclas aan de linkerkant:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎬

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#2016

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, RTL Boulevard. Beeld: ANP

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien