Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó ziet de verloofde van Sylvie Meis eruit

Afgelopen donderdag bevestigde Sylvie Meis dat zij en haar nieuwe vlam gaan trouwen. Maar wie is toch die mysterieuze Niclas Castello?

Sylvie Meis (41) maakte in juli dit jaar bekend dat ze nieuwe vriend had. De presentatrice was tot over haar oren verliefd op de 40-jarige kunstenaar Niclas Castello. “Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine”, verklaarde ze destijds in een interview met Grazia.

Advertentie

Street art
Niclas werd in 1978 geboren als Norbert Zerbs in een klein plaatsje in Oost-Duitsland. Zijn grote droom was vroeger om voetballer te worden, maar hij is uiteindelijk kunstenaar geworden. Zijn werken zijn erg geïnspireerd op culturele events, zoals de val van de Berlijnse Muur. Hij maakt ook veel street art.

Sylvie en Niclas zouden elkaar hebben ontmoet op de bruiloft van model Barbara Meier en de Oostenrijkse ondernemer Klemens Hallman.

Op deze foto staat Niclas aan de linkerkant:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎬

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#2016

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, RTL Boulevard. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien