Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Fotografe zoekt vader en dochter van wie ze een uur voor de Notre-Dame brand een foto maakte

Slechts een uur voordat de brand in de Parijse Notre-Dame uitbrak, maakte de Amerikaanse toeriste Brooke Windsor (23) een foto van de kathedraal. Toevallig legde ze ook een spelende vader en dochter vast.

Het is een prachtige, maar ook bijzonder foto geworden en daarom is Brooke nu een zoektocht gestart naar de vader en het meisje. Ze wil hen dolgraag de foto geven.

Advertentie

In tact
Op de foto is een vader te zien die zijn dochtertje rondzwiert. Vader en dochter stralen van geluk. Op de achtergrond is de Notre-Dame nog helemaal in tact. De foto is slechts een uur voordat de brand uitbrak gemaakt, wat de foto extra speciaal maakt.

Spijt
Na de brand moet Brooke aan de man en zijn dochtertje denken. Ze baalt ervan dat ze niet gelijk op de man is afgestapt en is daarom de zoektocht gestart. Door de foto op sociale media te delen, hoopt ze het stel te vinden. “Ik stapte bijna op de vader af om te vragen of hij deze foto misschien zelf ook wilde hebben”, schrijft ze op Twitter. Ze heeft ontzettend veel spijt dat ze dit niet heeft gedaan. “Twitter, als je ook maar iets van magie hebt, help hem dan dit te zien”, schrijft ze.

Dynamiek
Brooke gaat er vanuit dat het om een vader met z’n dochtertje gaat. “Als ik hun onderlinge dynamiek goed heb geïnterpreteerd”, legt ze uit aan BBC. Het zou dus ook goed kunnen dat het om een vriend, broer, oom of stiefvader gaat. Maar dat maakt eigenlijk helemaal niets uit. Het blijft een prachtige foto. Ze hoopt dat de foto uiteindelijk bij het tweetal terecht komt.

Hoopvol
Het bericht inclusief de foto is binnen de kortste keren viraal gegaan en gaat heel het internet over. Haar oproep wordt massaal gedeeld. Iedereen hoopt dat ‘de geweldige foto’ en ‘dit speciale moment’ uiteindelijk weer in handen komt van vader en dochter. Brooke is in ieder geval hoopvol.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BBC. Beeld: Twitter, ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien