Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zó lang moet je per dag met je partner zoenen voor een gezonde relatie

Met ons drukke leven schiet het er nog weleens bij in om veel tijd te besteden aan onze relatie. Volgens een relatiecoach is dat heel normaal en kun je dat met een paar kleine dingen al oplossen.

En het kost je verrassend weinig tijd.

Advertentie

Zo is het echt niet zo dat je urenlang met elkaar in gesprek moet gaan. Tuurlijk is het best gezond om af en toe eens goed bij te praten, maar relatiecoach Paulien Timmer vertelt aan RTLNieuws dat het juist de kleine momenten zijn die het meeste voor je relatie doen.

Verliefdheidshormoon
Een klein kusje is natuurlijk wel een teken van liefde, maar volgens de expert zou je pas na 6 seconden zoenen het verliefdheidshormoon aanmaken. Een kort kusje levert dus minder op dan 6 seconden met elkaar zoenen. Dat klinkt niet lang, maar wanneer je hardop telt is dat echt veel langer dan je denkt. Dat geldt ook voor knuffelen. Wanneer je 10 seconden knuffelt, zorgt dat er ook voor dat je werkt aan de verbinding met je partner. Hoe ongezellig het ook klinkt, je moet een relatie onderhouden om te zorgen dat het blijft werken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien