Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Op déze nieuwe foto's lijkt de zoon van Frans Bauer zeker tien jaar ouder

Frans Bauer junior, de 13-jarige zoon van zanger Frans, lijkt vrij snel volwassen te worden. Op Instagram plaatst zijn vader een nieuwe foto van de knul en fans kunnen het amper geloven.

Want Frans lijkt absoluut geen 13 jaar: hij lijkt eerder 23. Dat komt vooral door zijn lengte: de jongen is al 1,70 meter lang.

Advertentie

Na de zomer gaat hij voor het eerst naar de middelbare school en wordt hij een brugklasser. Zijn moeder Mariska is maar wat trots op haar groeiende puber.

Onze Frans Bauer Junior gaat naar het voortgezet onderwijs! Zo trots op mijn lieve schat!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien