Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zoon Rossana Kluivert: "We hebben slapeloze nachten"

Rossana Kluivert zat woensdag in tranen in de rechtbank. Nino, haar oudste zoon, was erbij en sprak voor zijn moeder. “We hebben slapeloze nachten.”

Volgens Nino wordt zijn moeder afgeschilderd als een misdadiger, zo zei hij volgens De Telegraaf tegen de rechter.

Advertentie

Rossana Kluivert vs Opgelicht?!

Mocht je het gemist hebben: Rossana Kluivert heeft een kort geding aangespannen tegen het Avrotros-programma Opgelicht?!. In een aflevering wordt haar hondenopvangcentrum op Curaçao namelijk behoorlijk kritisch onder de loep genomen. Donaties die aan de Kluivert Dog Rescue Center zijn gedaan, zouden volgens onderzoek van Opgelicht?! namelijk niet volledig in het asiel gestoken zijn. En in de uitzending kwam er geen reactie van Rossana.

Kluivert Dog Rescue Center in kwaad daglicht

De aflevering deed veel stof opwaaien over Rossana en haar hondenopvang. Volgens haar heeft ze wel degelijk op de vragen van de Opgelicht?!-redactie gereageerd. En bovendien zouden de beschuldigingen vals zijn en is de Kluivert Dog Rescue Center volgens Rossana dus ten onrechte in een kwaad daglicht gezet. Daarom besloot ze het programma voor de rechter te slepen.

Slapeloze nachten

En die zaak kwam woensdag dus voor. Met haar advocaten, zoon Nino en onder anderen Rachel Hazes in de zaal als steun, probeerde ze haar gelijk te bewijzen tegenover de rechter. Nino hield volgens De Telegraaf een emotionele toespraak. “Het werk voor de honden is gebaseerd op goede intenties. Er werd dag en nacht gewerkt om honden te redden. De liefde voor dieren heeft onze moeder op ons overgedragen. Ondanks haar ziekte (Rossana is gediagnosticeerd met kanker, red.) ging ze door. We hebben slapeloze nachten. We gaan gewoon door met het helpen van honden.”

De rechter doet op 29 januari zijn uitspraak.

Libelle TV sprak Rossana over haar hondenopvangcentrum: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Telegraaf, AD. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien