Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit zijn de zoons van Rob de Nijs

Zanger en acteur Rob de Nijs (74) is als vader van 3 zoons een rijk man. Met zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk kreeg hij zoons Robbert (34) en Yoshi (31). In 2012 werden hij en zijn derde echtgenote Henriëtte ouders van zoontje Julius (5). 

Oudste zoon Robbert
De appel valt niet ver van de boom…

Advertentie

Zoon Yoshi
Yoshi is autistisch. Samen met zijn moeder Belinda schreef hij hier in 2007 een boek over: De Wereld Volgens Yoshi. “Yoshi heeft me laten zien dat je ook als je niet perfect bent, volwaardig kunt zijn”, zei Rob over zijn zoon in een interview.

Yoshi op de boekpresentatie van zijn moeder (2015). 

De benjamin: Julius

Julius en Rob op de boekpresentatie van Belinda (2015). 

Op tournee
Rob de Nijs wordt in december 75 jaar en ter ere hiervan toert hij door het land met zijn jubileumconcerten. Kaarten vind je hier.

De beste artikelen iedere week in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de leukste nieuwsbrief van Nederland!

Beeld: Brunopress, ANP. 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien