Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Deze video toont dat het zoontje van Chantal Janzen gróót fan van Duncan Laurence is

Het zoontje Bobby van Chantal Janzen is compleet in de ban van het songfestival. Op Instagram deelt de blondine een video van het jochie, waarin hij swingt op het inmiddels beroemde nummer Arcade van Duncan Laurence.

Op Instagram deelt Chantal zondag een video, waarop ze haar kleine zoontje laat zien. Het jochie zit op een grote stoel en heeft een telefoon in zijn hand, waarop het nummer ‘Arcade’ afgespeeld wordt. Het kind blijkt helemaal fan te zijn van het songfestivalnummer, want hij kan niet stil blijven zitten.

Advertentie

Zoontje Chantal Janzen
Bij de video schrijft Chantal: “Effe ‘n Arcade-tje trekken. Bob’s favo nummertje weet je”. Haar zoontje blijkt niet de enige fan, want ook Jim Bakkum reageert: “Hier hetzelfde. Elke dag” Duncan Laurence zelf heeft de video van zijn jonge fan ook gezien, en plaatst allemaal hartjes onder het bericht. Hieronder kun je de video bekijken.

Kleine fans

 

View this post on Instagram

 

Effe ‘n Arcade-tje trekken. Bob’s favo nummertje weet je❤️#iederedagditlied #hijwildanookperseinzneentjezitten #stillegenieter

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz zijn sinds 2016 getrouwd. Samen hadden zij al zoontje James. Bobby werd een jaar geleden geboren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien