Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Goed nieuws! Zoontje Chantal Janzen ontslagen uit het ziekenhuis

Voor James, de 11-jarige zoon van Chantal Janzen, begon de zomervakantie allesbehalve leuk. Hij belandde in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Maar inmiddels heeft Chantal op haar Instagram laten weten dat James weer thuis is.

Op de foto die zij plaatste zijn haar zoontjes te zien die elkaar innig omarmen bij James’ thuiskomst.

Advertentie

Blindedarmonsteking

“En dan ineens lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met ’n blindedarmontsteking”, schreef Chantal donderdag onder een foto van James in een ziekenhuisbed. Op de foto geeft Chantal hem een dikke kus op zijn wang. “Stom! Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is ‘t! Trots op onze lieve dappere munchkin”, plaatst ze bij de Instagrampost.

Zomervakantie

Zaterdag mocht James gelukkig weer het ziekenhuis uit. Zijn blije moeder plaatste op Instagram een zoete foto waarop James en zijn kleinere broertje Bobby elkaar innig omarmen. “Deze jongetjes hebben elkaar ontzettend gemist”, schrijft Chantal bij het lieve beeld. “Nu gelukkig toch nog echt zomervakantie vieren!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien