Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Zien: zoontje Doutzen Kroes bereikt belangrijke mijlpaal

Wat zijn Doutzen Kroes en Sunnery James trots op hun 6-jarige zoontje. Phyllon heeft namelijk een felbegeerd papiertje in the pocket.

Hij heeft zijn A-diploma gehad! En dat betekent dat hij deze zomer dus heerlijk het zwembad en de zee in kan duiken. “Zo trots op mijn zoon”, schrijft Sunnery bij een filmpje in het zwembad op Instagram.

Advertentie

Feestmaand
Phyllon is het eerste kind van het topmodel en de dj samen. Eind juli is het opnieuw feest in huize Kroes: Phyllons zusje Myllena Mae wordt dan 3 jaar!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: KIJK

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien