Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bewoners zorgcentrum zoeken nieuw personeel via ontroerende video

Dat er een flink tekort is aan personeel in de zorg is al tijden bekend. Bewoners van een zorgcentrum in Boxmeer probeerden daarom iets nieuws. Moet je zien!

De ouden van dagen uit zorgcentrum Sint Anna in Boxmeer maakten namelijk een ludieke, ontroerende video waarin ze vertellen wat ze zoeken in hét perfecte nieuwe personeelslid.

Advertentie

“We vinden het vooral belangrijk dat we met je kunnen lachen,” zegt een van de dames. Een oudere heer vindt “wederzijds respect” het belangrijkste.

Wij smolten bij deze prachtige actie en we hopen van harte dat zorgcentrum Sint Anna snel hun perfecte personeelslid vindt.

Aan het einde van de video roepen de bewoners op de video massaal te liken en te delen. Klinkt goed. Help je mee?

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron en beeld: Hart van Nederland.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien