Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bijzonder: zus van Nicolette Kluijver bevalt óók van een tweeling

Als je moeder bent van een tweeling dan is dat al ontzettend speciaal. Maar als je zus dan even later ook een tweeling krijgt, dan is het helemaal een dubbel feestje.

De zus van presentatrice Nicolette Kluijver, Brenda, is bevallen van een tweeling. Nicolette (33) kreeg drie jaar geleden haar twee kindjes.

Advertentie

Toevallig: net als bij Nicolette gaat het om een jongen en een meisje. Brenda kreeg eerder al een zoon. Op Instagram schrijft Nicolette: “Welkom lieve neef en nicht. It runs in the family, mijn zus is de knapste, zo trots op jou”. Wat de namen zijn van de kinderen verklapt ze nog niet. Nicolette beviel in november 2014 van haar zoontje Jesse Joost en dochter Ana-Sofia Isabella.

Nicolette en haar toen nog zwangere zus:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: Instagram

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien