Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Twee druppels: zó ziet de zus van Simon Keizer eruit

Simon Keizer (35) genoot de afgelopen weken van een welverdiende vakantie. Bij thuiskomst kan ‘ie het niet laten om even langs z’n zus Carina te gaan.  

Op Instagram delen broer en zus een lief kiekje van hen samen. Carina woont net als haar broer in Volendam en samen zijn ze dit weekend naar de kermis in Volendam gegaan.

Advertentie

Druk leventje
De 37-jarige blondine is moeder van Finn (8) en Saar (6). Carina startte als doktersassistente, maar heeft zich ook nog omgeschoold tot juf. Verder werkt ze nog als als administratief medewerker bij een bedrijf voor haarcosmetica en schrijft ze voor haar eigen blog Kids op reis. 

Ondeugende blik
Simon en Carina zijn na het overlijden van hun vader erg close met elkaar geworden. En zoals je op het kiekje hieronder wel kan zien lijken de twee erg veel op elkaar. Ze hebben allebei een ondeugende blik dankzij de kuiltjes in hun wangen en hebben dezelfde ogen. Twee druppels, vind je niet?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kwam mn broertje tegen op de Dijk! #broerenzus #kerremus

Een bericht gedeeld door 🅲🅰🆁🅸🅽🅰 🅺🅴🅸🆉🅴🆁, 37 Jr (@cactuscarina) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien