Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zó zien de zussen van grappenmaker Jochem Myjer eruit

Jochem Myjer staat dag in dag uit in het Koninklijk Theater Carré en tijdens een van zijn shows kwam zijn oudste zus even langs.

En jeetje, wat lijken die twee veel op elkaar zeg!

Advertentie

Op bezoek
“Tot slot mijn oudste zus Carolijne op bezoek. Nu is het hele gezin in Carré geweest! Zo leuk! Lijken we een beetje?”, schrijft hij bij het schattige kiekje van broer en zus.

Kan niet missen
Volgens zijn volgers lijken Jochem en Carolijne als twee druppels water op elkaar: zelfde ogen, zelfde neus én dezelfde lach! “Kan niet missen” en “Jullie ogen hebben echt dezelfde uitstraling. Zacht en nieuwsgierig tegelijk”, schrijven zijn fans onder de foto.

Twee zussen
Carolijne is niet zijn enige zus, want zijn andere zus heet Wieke. Zij was in maart al een keertje naar z’n show komen kijken. Ook toen deelde Jochem een kiekje van het tweetal. Wieke lijkt een stuk minder op Jochem. Of zie jij toch wat gelijkenissen? Oordeel zelf:

Jochem samen met zijn oudste zus Carolijne:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tot slot mijn oudste zus @carolijnefrank op bezoek. Nu is het hele gezin in Carré geweest! Zo leuk! 🙂 lijken we een beetje? ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jochem Myjer (@jochemmyjer) op

Jochem samen met zijn jongste zus Wieke:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zusje @wieke_o op bezoek! Lijken we een beetje? ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jochem Myjer (@jochemmyjer) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

1

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien